“PEIX” de Cia. Hotel Iocandi + LU ROIS - EXHAURIDES

“PEIX” de Cia. Hotel Iocandi + LU ROIS - EXHAURIDES

Ver bilhetes
“PEIX” de Cia. Hotel Iocandi + LU ROIS - EXHAURIDES

“PEIX” de Cia. Hotel Iocandi + LU ROIS - EXHAURIDES

Plaça Nova. Carrer Vell, 12 - 08503. Ver mapa


Venta online fechada.

Para mais informação pergunta ao organizador do evento.

Os dados do organizador estão no apartado "Organizado por".

Descripção

OBERTURA DE PORTES: 11:30h

Els menors d'edat hauran d'anar acompanyats d'un adult. 


HOTEL IOCANDI PRESENTA "PEIX"

Segona producció de la companyia Hotel iocandi que presenta un solo de petit format de carrer basat en el circ i el pallasso. Una reflexió, des de la poètica de l'absurd, sobre la mallorquinitat, sobre l'impacte del turisme, sobre la lluita de poders, la buidor, el silenci i la solitud davant la immensitat, sobre la ridiculesa de ser grans i l’enyorança de ser petits. Un viatge metafòric cap a les profunditats humanes per buscar allò que ens fa continuar nedant, buscant, remant tot i la magnitud i la força imprevisible i sempre sorprenent de les onades.

FITXA ARTÍSTICA
Idea, creació i interpretació: Tomeu Amer
Mirada externa: Ada Vilaró
Acompanyament artístic: Griselda Juncà
Composició musical i assessorament sonor: Sasha Agranov
Disseny i construcció escenografia: Tomeu Amer
Tècnic: Bernat Torras
Producció: Griselda Juncà i La Persiana
Constructor pista: Ulrich Weigel
Vestuari: Hotel iocandi i Margarita
Distribució: Alina Ventura - La Maleta dels espectacles
Coproducció: Fira Tàrrega 2019 - Suport a la creació
Suport a la creació: Testimoni escènic Cal Gras, Ca l’Estruch i Ajuntament de Castellterçol, Escena Poblenou i Trapezi 
Amb el suport de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC). Generalitat de Catalunya.


LU ROIS

Un nou començament, una sacsejada. Remoure’s, reaprendre i transformar-se. Enamorar-se a l’instant de l’estrany que ha arribat per quedar- se. I sorprendre’s en descobrir que no és un fre per l’art, ans al contrari: un nou estímul i un impuls que fa emergir un món –també en allò musical- completament ignot i per descobrir.

La cantant, pianista i compositora sabadellenca Lu Rois va debutar l’any 2014 amb el disc “Camí del far”. Vindria poc després l’EP “Cau de lluna” i el segon llarg, “Clarobscur” (2017). En tots ells ja s’intuïen els ingredients que atorguen personalitat a la seva música: una veu trencadissa, un piano còsmic i unes cançons carregades de sensibilitat. Elements que ara es projecten amb més fermesa i prenen noves dimensions en el nou disc “Microcosmos”. 

“Microcosmos” gravita sobre la maternitat, en totes les seves cares i accepcions. Celebra la nova vida amb la mirada i el tacte. Obre el cercle amb la dona que acaba de ser mare i el tanca amb la mare absent, posant en escena un ampli ventall de relacions, vincles i refugis. El sentiment dominant d’alegria permet alhora donar veu a silencis, buidors i solituds. Escampa les pors cantant-les al vent. I desprèn, per sobre de tot, amor.

En aquesta nova aventura, Lu Rois ha comptat amb dos grans aliats, la teclista Laia Vallès i el guitarrista Santi Careta. La transformació vital també s’ha projectat en la música: tots tres construeixen junts una nova sonoritat, flonja i acollidora, en un procés orgànic i col·laboratiu, experimentant fins a diluir el piano en un mar de pedals i sintetitzadors, però reservant sempre el protagonisme per a la veu. En la nòmina de col·laboradors hi trobem a més Edi Pou (Za!) i Sara Fontán, que aporten les seves textures sonores a “Andròmeda”.

Neste caso o promotor não especificou a política de aceso a menores, se tiveres alguma dúvida podes contactar diretamente com ele.

2 Opiniões Ver opiniões

Opinião verificadaAssistiu o 19/12/2020
Molt bona actuació
Perfecte
Eva
20/12/2020
Opinião verificadaAssistiu o 19/12/2020
Peix
Tot molt bé !
Ester I Nico
19/12/2020

Partilhar!

Organizado por

BROTS del Cantilafont

Ver detalhes
As cookies ajudam-nos a oferecer os nossos serviços. Ao utilizar os nossos serviços, aceita o uso de cookies. Mais informações